sauna_tervakallio

Alueelta löytyy 4 erilaista saunaa, joista kaikille löytyy varmasti mieleinen. Yleinen saunavuoro sisältyy alueella majoittuvien majoitushintaan joka keskiviikko ja lauantai. Saunoja vuokrataan asukkaiden lisäksi myös vierailijoille, katso vuokraushinnat hinnastosta.

Varaa sauna tästä

Maisemasauna

Kesällä 2021 valmistunut pieni saunakeidas tarjoaa upeat maisemat Rautavedelle suoraan lauteilta. Saunan edessä tilava terassi, jossa upotettuna kylpytynnyri. Veden päälle ulottuvalla terassilla myös pöytä ja tuolit. Tällä keitaalla kelpaa oleskella useammankin tunnin! Lauteille mahtuu kerralla n. 6 hlöä.

SähkösaunaSähkösauna

Tästä saunasta löytyy omat suihkutilat ja pukuhuoneet naisille ja miehille, sekä iso yhteinen löylyhuone. Isolta terassilta on rantaan matkaa muutama metri, joten maisemat ovat hienot ja järvessä on mukavaa käydä pulahtamassa. Kerralla lauteille mahtuu n. 10 henkilöä.

PuusaunaPuusauna

Tunnelmallisessa puusaunassa pääset nauttimaan perinteisemmistä löylyistä. Takkatuvan puolella voit grillata makkarat ja ottaa rennosti. Tuvasta löytyy pöytäryhmä ja kaksi sohvaa, istumapaikkoja yhteensä n.15 hlölle. Varustuksena lisäksi jääkaappi ja keittolevyt. Vinkki! Tässä oiva ja vähän erilainen paikka pienelle kokoukselle.

Tervahovin tilaussauna ja kokouskabinetti

Oma uimalaituri ja rantaterassi, muutama vuosi sitten valmistunut moderni sauna ja tarvittaessa kylpytynnyri. Tässä puitteet onnistuneeseen saunailtaan! Varattavissa myös kokouskabinetti täydellä varustuksella: videotykki, karaokelaitteet, WLAN-yhteys, keittiövarustus 25 henkilölle. Tämä saunakabinetti on kesäaikaan vuokrattavissa pääsääntöisesti SU-TO välisenä aikana. Kysy lisää vastaanotosta tai katso lisätietoja Tervahovin omilta sivuilta.

Varaa sauna tästä